Є ким пишатися…є на кого рівнятися…

Наш навчальний заклад підтримує постійний зв”язок з редакцією газети ” Вісті Красноградщини “. Ось і наступний наш матеріал поданий до уваги читачів нашої громади. В медичному коледжі проводяться різнопланові заходи,до яких залучаються студенти,викладачі,співробітники. Отже, є чим поділитися з земляками….

Є ким пишатися…..є на кого рівнятися….

В житті завжди є місце для подвигів…Коли приходять важкі часи, то українці ніколи не стають на коліна. Навпаки, згадуємо про те, що ми є нащадками козацької слави, згадуємо як наші прадіди боронили рідну українську землю від усіх загарбників та ворогів….

Героями не народжуються…..але ж саме сьогодні в Україні, щоденно ми є свідками того, як прості українці своїми вчинками ,своєю повсякденною роботою, волонтерством, допомогою та прагненням до свободи наближають перемогу.

З великою гордістю та любов’ю хочу сьогодні повідомити про те, що багато випускників медичного коледжу пішли до Збройних сил України, щоб захищати нашу Батьківщину від ворога. Сьогодні в гарячій точці служить наш випускник Денис Ємцев, фельдшер Красноградського відділення екстреної медичної допомоги. Указом Президента України за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України відзначено Державною нагородою ” За врятоване життя” Ємцева Дениса Віталійовича, фельдшера Красноградського відділення ЕМД, який наразі проходить військову службу. Ми щиро вітаємо Дениса, його родину з відзнакою! Ми пишаємося нашим випускником – героєм! Все буде Україна!!! Ми бажаємо нашому Денису здоров’ я, терпіння, Божого захисту, як і всім нашим захисникам!

У лютому місяці, студентська творча студія “Лідер”, а саме, її активні учасники, виступили з ідеєю провести в онлайн форматі захід “Тобі, захиснику, моя любов і шана! Міс медичного коледжу–2023” Вирішили і підготували. П’ ять дівчат, студентки 1-3 курсів, виявили бажання зробити такий подарунок нашим захисникам. У процесі підготовки конкурсу, ми брали участь у благодійних справах, надаючи посильну допомогу нашим волонтерам, а саме, зібрали стеклотару для приготування консервів, закупили смаколики та відвезли все до волонтерського пункту. Також, перерахували кошти на придбання тепловізора для наших захисників, та придбання автомобіля для перевезення поранених з передової….. І нехай це буде наш маленький вклад у велику перемогу!!!

Сам захід проходив у чотири етапи: “Візитна картка учасниці”, конкурс” Мої перші кроки в професію”, конкурс ” Моє улюблене захоплення” та конкурс ” Мій образ у вечірній сукні”. Скажу так: учасниці справились зі своїми завданнями. Бо дуже старалися, знаючи, що рідним та знайомим, які захищають нашу Україну має сподобатись їхній талант.

П’ ять сміливих красунь……Олександра Овсієнко, Вікторія Мандзяк, Софія Мустафіна, Єлізавета Ричик, Олена Борисова. Студентські заходи, що проводяться в коледжі, завжди підтримує наша профільна профспілка медичних працівників. Дякуємо голові профспілки Позняк А.Ф. за можливість нагородити учасниць скромними призами.

Наші студенти сьогодні — це майбутнє України завтра. Це медичні працівники нової незалежної, вільної ,сучасної європейської країни. Педагогічний колектив медичного коледжу спрямовує свою діяльність на навчання та виховання студентської молоді, яка піде працювати в лікувальні заклади України.

Сьогодні, як ніколи ,ми мусимо гуртуватись, працювати кожен на своєму місці, і робити все можливе для Перемоги!

Лідія Уколова, викладач коледжу,

художній керівник студії “Лідер”.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *