Посвята в студенти

Передача символічного Ключа Знань.
Старшокурсник передає Першокурснику.

 Старшокурсник: Привіт,друзі ! Vivat Alma Mater ! Ми студенти випускного четвертого курсу.. Якими нам запам’ятаються наші студентські роки?

 Старшокурсниця: Складними і цікавими….напруженими і незабутніми….веселими і безтурботними…ковідними і воєнними….теорія,лекція,практика,семінар,тренінги,конкурси,фестивалі,квести……

Старшокурсник : Ми раді вітати вас зі вступом до нашого любимого коледжу.
 Старшокурсник : Передаємо вам цей символічний Ключ Знань!
 Першокурсник : Ми дуже хвилюємось…. Ми – збентежені і щасливі….Нам треба час,щоб збагнути все,що відбувається…

 Першокурсниця : Ми з хвилюванням приймаємо цей Ключ до Знань. Ми твердо обіцяємо добре навчатись !!! Старанно здобувати медичні знання!! Бути активними в житті медичного коледжу, м.Краснограда,нашої України.
 Старшокурсник : Слава Україні !!!

 Всі : Героям слава !!!!

Від імені батьків – пепршокурсників вітає Никифорова Юлія Валеріївна

Дорогі першокурсники!
Цей день дуже хвилюючий, наповнений позитивними емоціями для всіх. Тепер ви – студенти. Студентське життя – це калейдоскоп найрізноманітніших подій.
Сьогодні для вас настає новий життєвий етап, сповнений цікавих зустрічей та нових знайомств, дивовижних відкриттів і досягнень. І хоч ця жахлива війна вносить свої корективи в повсякденне життя та навчання, ми впевнені, що цей день стане відправною точкою до підкорення нових вершин.
Ви обрали дуже важливу, складну, але вкрай необхідну професію. Тож, незалежно від будь-яких викликів долі, бажаємо вам невичерпної енергії, щоб кожен зміг реалізувати свій потенціал.
Нехай студентські роки будуть яскравими та незабутніми, нехай прагнення до знань та самовдосконалення постійно зростає, нехай навчання буде успішним та приносить задоволення, нехай ви станете гарними спеціалістами, і найголовніше – нехай роки студентства будуть насичені найяскравішими подіями.
Бажаємо усім успішного навчального року, міцного здоровʼя та творчих здобутків!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *